5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi konstrüksiyonlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kadar faktörlere demetlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz etkili bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Not: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da mahzur evet. Bu sayede, yangının yaratması muhtemel hesaplı etkilerini en aza indirir.

Hassaten, astım ve bronşit gibi solunum yolu emrazıyla bağlantılı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yüzı saf otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapısı camlı olur.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar hayırlı ise buna bağlamlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek peşışını getirmektedir.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan kapılardır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahısıra firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca Yangın kapısı istanbul fiyatı elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını sağlar.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page